El vermut de la gent

La fórmula de l'avi

Transmesa de generació en generació i elaborat de manera artesanal en àmfores de fang antigues a la Conca de Barberaà. 30 botànics maceren durant 25 dies amb una barejja d’alcohol vinic i aigua de manantial.

Jove

Deixem reposar l’essència en barriques durant 3 mesos, copegem amb vi blanc Xarel·lo base, caramel per a donar-li color i ho remuntem amb alcohol vínic fins deixar-lo a 15%vol.

Reserva

Un cop elaborat el vermut jove, reposa en barriques de fusta de roure francès durant 9 mesos més, on agafa els matisos únics que el diferencien.

Blanc

Deixem reposar l’essència en barriques durant 3 mesos, copegem amb vi blanc Xarel·lo base i ho remuntem amb alcohol vínic fins deixar-lo a 15% vol, sense afegir el caramel.

Ets distribuïdor o tens un local i ens estàs buscant?

La fórmula de l'avi

Transmesa de generació en generació i elaborat de manera artesanal en àmfores de fang antigues a la Conca de Barberà.

30 botànics maceren durant 25 dies amb una barreja d’alcohol vinic i aigua de manantial.

Jove

Deixem reposar l’essència en barriques durant 3 mesos, copegem amb vi blanc Xarel·lo base, caramel per donar-li color i ho remuntem amb alcohol vínic fins deixar-lo a 15%vol.

Color caramel brillant amb tocs vermellosos

Nasalment intens, on dominen les notes balsàmiques i l’aroma dels botànics, canyella i flors que componen l’essència

Un equilibri perfecte entre la dolçor que aporta el sucre i l’amargor del donzell (ajenjo), essència predominant, amb un gust de llarga durada en boca i suau al gust.

Compartit amb bons amics

Reserva

Un cop elaborat el vermut jove, reposa en barriques de fusta de roure francès durant 9 mesos més on agafa els matisos únics que el diferencien.

Color caramel un pèl més fosc que el jove, amb tocs vermelloses

Nasalment intens, on domina l’aroma dels botànics, que al estar més temps en barrica agafen més intensitat i presència.

De gust més intens, amb molta presència dels botànics que componen l’essència i l abarrica. Llarga durada en boca amb una bona sensació final, ni amarg ni dolç, molt equilibrat.

Servit amb una bona conversa

Establiments on pots trobar-nos